Najbolja lokacija u gradu

Lokacija naselja “Park” idealna je za udoban i miran život svih generacija. Neke od glavnih prednosti su neposredna blizina svih bitnih republičkih institucija, vrtića, škola, kampusa Univerziteta u Banjaluci i Prirodno-matematičkog fakulteta.
Odmah uz naselje “Park” nalazi se najveći banjalučki Park “Mladen Stojanović”, opremljen stazama za trčanje, kao i teniski tereni i drugi sportski sadržaji. Ukoliko niste sportski tip, onda možete da uživate u pogledu na njegove krošnje, ili pijete vaše omiljeno piće u nekom od predivnih kafića u parku ili njegovoj neposrednoj blizini.
  • Uz naselje “Park” nalazi se veliki broj prodavnica, od supermarketa do butika visoke mode, a nedaleko su smještene i benzinske pumpe, autobuska i željeznička stanica.
  • Nekoliko stotina metara od naselja “Park” dalje je i Gradski stadion, kao i tereni za košarku i futsal, ali i gradski Vodeni park za ljubitelje otvorenih bazena.
  • Sa druge strane kompleksa, uz glavnu ulicu, nalazi se biciklistička staza koja vodi sa jedne strane do naselja Starčevica, a sa druge do Drakulića.
  • Ukoliko ste ljubitelj šopinga, oduševiće vas blizina tržnih centara i kvaltitenih butika u neposrednoj blizini našeg kompleksa.

Pozicija Naselje Park na mapi

Plan prostorne organizacije

Plan_prostorne_organizacije