Atraktivno i moderno naselje na najboljoj lokaciji u gradu

Naselje "Park" smješteno je na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Banjaluci i to u neposrednoj blizini Parka "Mladena Stojanovića", Vlade Republike Srpske i velikih tržnih centara "Delta" (čija se izgradnja bliži kraju) kao i "Merkatora".
Na sedam spratova sa ukupno 116 stanova, dvije podrumske etaže, parkingom i povučenom etažom na prvoj lameli, prvi dio kompleksa naselja "Park" već sada je postao jedna od najzanimljivijih lokacija u gradu.

Lamela A

Prizemlje lamele "A" površine je 860 kvadratnih metara, koja se nastavlja na sedam etaža, odnosno 1 095 metara sa osmom, povučenom, što ukupno čini 9 620 metara kvadratnih površine ovog objekta.
Na svakoj od sedam etaža smješteno je po 15 stanova, dok je na povučenoj 11 stambenih jedinica, odnosno, ukupno ih ima 116.
Na etaže se dolazi stepenicama i liftovima. Unutar zgrade smještena su dva lifta, a dva su panoramska.
Podzemna površina objekta pokriva 6 470 metara kvadratnih za svaki od dva sprata, što ukupno čini 12 940 kvadratnih metara podzemne površine.
U prizemlju objekta nalazi se pet poslovnih prostora čija je kvadratura podložna proširivanju i smanjivanju u skladu sa željama kupaca.
Lamela "A" naselja "Park" u podzemnim garažama raspolaže sa oko 300 parking mjesta, a nadzemno sa oko 110.

9620 m²

Površina objekata

116

Stanova

-2+P+8

Spratnost

5

Poslovnih prostora

300

Podzemnih garaža

4

Lifta (dva panoramska)